Lenteontmoeting op zondag 21 april in De Pinte

Midden-Oostenspecialist Tom Bruyer kadert het conflict tussen Israel en Hamas

De militante beweging Hamas voerde op 7 oktober vanuit de Gazastrook een verrassingsaanval uit op Israël. Het conflict heeft zich intussen tot een oorlog van nooit-geziene omvang ontwikkeld. Tom Bruyer kadert de oorsprong van het conflict tussen Israël en Palestina.
Tom Bruyer is gepassioneerd door het Midden-Oosten en heeft zich gespecialiseerd in Israël en de Golfstaten. Hij volgt de politieke, economische en culturele ontwikkelingen in de regio op de voet.

Programma

We starten om 10u00 met:

Verwelkoming

Voordracht Tom Bruyer

Receptie

Lunch
Kalkoenfilet met archiducsaus, warme groentjes en kroketjes.
Keuze uit water, witte of rode wijn
Koffie of thee met gebakje

Muzikale afsluiter
Ann Van der Plaetsen trakteert ons op haar kleinkunst- cabaretvertoning voorafgegaan door meezingnummers van Vlaamse zangers. Ann Van der Plaetsen heeft verschillende muziekprojecten op haar naam staan, waaronder een kunstproject waar ze instrumentale en vocale muziek verzorgt.

Deelnameprijs:

Volledige programma 42 €
Enkel de voordracht 5 €

 Plaats van het gebeuren

Domein Begonia, Pintestraat 29,  9840 De Pinte

Inschrijven kan HIER

OpgeletInschrijven en betalen vóór 14 april op rekening BE98 0017 4695 0293 van de Gezinsbond GOSA OVL met mededeling Lenteontmoeting, alle namen + voornaam en afdeling van de ingeschreven personen.

Annulering wegens ziekte of ongeval is slechts mogelijk t.e.m. zondag 14 april, nadien is er geen terugbetaling of tussenkomst meer mogelijk, zelf een vervanger aanbrengen is geen probleem.

Meer info:

Info en mogelijk alternatief inschrijven via ons secretariaat (info@gezinsbondgosaovl.be of 0486 151 105).

Event Details
Event Details