BEGELEIDE VAKANTIEWEEK VOOR GROOTOUDERS

In VAKANTIECENTRUM ‘REIGERSNEST’ te SINT-IDESBALD (KOKSIJDE)

Van vrijdagnamiddag 24 juni tot en met vrijdagmiddag 1 juli 2022

Je kan er genieten van een ruim activiteitenaanbod: wandelen, fietsen, petanque, kubb viking, bezoeken in de omgeving, uitstappen met de kusttram, crea, gezelschapsspelen in groep, bewegingsoefeningen, filmavond, bingoavond, … We hopen natuurlijk dat iedereen zo veel mogelijk deelneemt aan de activiteiten en dit volgens jouw persoonlijke interesse of mogelijkheden.

Iedereen zorgt voor eigen vervoer ofwel met de trein naar station De Panne, alwaar we de valiezen komen ophalen, en dan met de tram naar Sint-Idesbald en nog 400 m te voet.

Deelnameprijs: per persoon in tweepersoonskamer: €  465, in éénpersoonskamer: €  556. In de deelnameprijs is inbegrepen: volpension, animatie, annulatie- en ongevallenverzekering. Leden van de Gezinsbond krijgen ter plaatse in Reigersnest, via hun lid-/spaarkaart 2022, een korting van 5% op de pensionprijs. Inschrijven via onderstaand formulier vóór 15 april 2022 Een voorschot van € 150 per persoon dient betaald te worden vóór 15 april en het saldo vóór 15 mei op BE98 0017 4695 0293 van Gezinsbond GOSA Oost-Vlaanderen met als mededeling: vakantieweek Reigersnest en jouw naam.

Wie een tv of koelkast wenst te huren voor op de kamer, telkens aan € 42 voor de ganse periode, betaalt dit ter plaatse in Reigersnest.

Als je als single de kamer deelt met een andere persoon, dan dient ook deze een inschrijvingsformulier in te vullen.

Meer informatie kan bekomen worden bij Hugo Depaepe, gsm: 0474 316371 of mail: hugo.depaepe@gezinsbond-ovl.be
Eind mei bezorgen we meer informatie over het activiteitenprogramma.

Met vriendelijke groeten, Hugo Depaepe en Walter Neirynck, begeleiders.

Sorry deze vakantie is volzet !!!