Midweekvakantie voor grootouders en 55+

Deze vakantie vindt plaats van 28 augustus tot 1 september in het vakantiecentrum ‘De Bosberg’ te Houthalen

Ons verblijf in De Bosberg laten we voorafgaan door een bezoek aan het openluchtmuseum Bokrijk. Om ecologische redenen is het wenselijk zo talrijk mogelijk mee te rijden met de ingelegde bus.
De bus vertrekt om 9 u. op het terrein van Autocars Strobbe in Lovendegem (de wagen kan daar geparkeerd worden), met verdere opstapplaatsen in Gent (achterkant station Sint-Pieters) en Erpe-Mere (P+R). De bus brengt ons rechtstreeks naar Resto Kuringen, Schampbergstraat 22, 3511 Kuringen voor de middaglunch.
Nadien volgt een korte verplaatsing naar Bokrijk. Vrij bezoek tot ongeveer 16.30 u. en dan gaan we naar De Bosberg.
Terugreis op vrijdag, met vertrek om 13.30 u.

Wil je toch met eigen wagen komen dan verwachten we je ook tegen 12 u. voor de lunch in Resto Kuringen en nadien in Bokrijk.

Deelnameprijs: per persoon in tweepersoonskamer: met bus € 355, zonder bus € 310.
in éénpersoonskamer: met bus € 411, zonder bus € 366.
Je kan altijd een kamer delen met een vriend(in) of familielid.


In de deelnameprijs is inbegrepen: volpension, annulatie- en ongevallenverzekering, de lunch in Resto Kuringen (soep, twee belegde broodjes, koffie/thee/water), toegang tot Bokrijk.


Leden van de Gezinsbond krijgen ter plaatse in De Bosberg, via hun lidkaart 2023, een korting van 5% op de pensionprijs.

Grootouders en 55-plussers, die wensen te genieten van een sportieve (wandelen, fietsen, binnenzwembad in het centrum) of rustige en gezellige vakantie in een bosrijk gebied én van een uitgebreid animatieprogramma ter plaatse én van LEKKER ETEN, kunnen vanaf nu inschrijven en ten laatste vóór 15 juni via onderstaande link.

Het totale bedrag dient eveneens vóór 15 juni 2023 betaald op rekening BE98 0017 4695 0293 van Gezinsbond GOSA Oost-Vlaanderen met als mededeling: midweek De Bosberg en jouw naam.


Wie inschrijft ontvangt tijdig alle nuttige inlichtingen, het animatieprogramma en de gegevens over plaats en uur waar de autocar je komt ophalen.

We zien je graag in onze groep.

Interesse? SCHRIJF IN en klik HIER , je krijgt onmiddellijk ( na enkele seconden) een bevestiging.

Ludwine Vanhee GOSA-vakantiecoördinator
B. Hamelinckstraat 16, 9031 Drongen Tel. 09.330.36.49 info@gezinsbondgosaovl.be
animatoren Eddy De Bock en Hugo Depaepe

Event Details
Event Details